HaberlerSpor

Sekidika, Galatasaray’ı seçti

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Sekidika, tercihini sarı-kırmızılı ekipten yana kullandı.

Süper Lig’de kış transfer dönemi 4 Ocak’ta açılıyor. Çalışmalarını sürdüren ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, bir kez daha karşı karşıya geldi.

Yaz transfer döneminde Vedat Muriç için kıyasıya yarışan iki ekip, bu defa Eskişehirspor forması giyen Sekidika için karşı karşıya gelid. Ancak Nijeryalı futbolcu tercihini sarı-kırmızılı takımdan yana kullandı.

GALATASARAY İMZA ATTIRACAK

Galatasaray, Fenerbahçe’nin elinden kaptığı 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Eskişehirspor’a bonservis bedeli ödeyecek.

Sekidika, alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetme hakkına sahip olmasına rağmen kulübüne para kazandırmak için bu yolu tercih etmedi.

Galatasaray’ın Sekidika ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Eskişehir formasıyla 16 lig maçına çıkan sağ kanat oyuncusu, 8 gole imzasını attı, 2 de asist yaptı.

karadeniz'ın Haber ve Yaşam Portalı Güncel gündem olmuş haberler, galeriler ve videolar için takip edebilir siniz?

Bu İçeriğe Emojiyle Tepki Ver!

İlgili Mesajlar

Bu Habere Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir